Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αποφάσισε να επενδύσει στην ομάδα μπάσκετ των Γουλβς καθώς έγινε ένας εκ των επενδυτών του συλλόγου.

Την ώρα που ο αρχηγός της εθνικής Λιθουανίας προετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι επένδυσε στους Γουλβς!

Συγκεκριμένα ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αγόρασε τις μετοχές ιδιωτικής εταιρείας BC Wolves «Basketball Holding Company» και έγινε ένας από τους επενδυτές του συλλόγου. Την περασμένη εβδομάδα υπογράφηκε επενδυτική συμφωνία, μετά την οποία ο Βαλανσιούνας ένωσε τις δυνάμεις του με περισσότερους από 10 Λιθουανούς και ξένους επιχειρηματίες για χάρη των Γουλβς.

«Πιστεύω ότι αυτό το νέο και ενδιαφέρον μπασκετικό έργο θα έχει μεγάλη διάρκεια. Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσίασαν τους στόχους που είχαν τεθεί. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι φιλόδοξοι. Τέτοιες φιλοδοξίες με εντυπωσίασαν τις οποίες βλέπω και σε ομάδες του NBA. Υπάρχει οργάνωση, όρεξη για πολλή δουλειά και όραμα για τη νεολαία» ανέφερε ο Βαλαντσιούνας μετά την υπογραφή της συμφωνίας και συνέχισε: «Από εδώ και πέρα ​​θα παρακολουθώ πολύ στενά τις δραστηριότητες του συλλόγου και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να αναπτυχθεί και να προχωρήσει».

Πηγή: Gazzetta.gr

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading