Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» οπαδούς να αναζητούν ένα μαγικό… χαρτάκι από Τούρκους και Ολυμπιακούς για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό της Euroleague μετά από 13 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 όταν είχε κατακτήσει το έκτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Το βράδυ της Παρασκευής (24/5) η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε ένα υπέροχο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, δεν της άφησε περιθώριο να πιστέψει, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (26/5). Εκεί που θα αντιμετωπίσει στις 21:00 τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ταυτόχρονα με το… πάρτι του Παναθηναϊκού στο παρκέ απέναντι στους Τούρκους, πάρτι έστησαν και οι οπαδοί της ομάδας στις εξέδρες. Περίπου 4.000 πράσινοι κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας απ’ τον κόσμο της Φενέρ και έσπρωξαν τον Παναθηναϊκό σε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Και πλέον επικρατεί… παροξύσμος σε όλο τον κόσμο της ομάδας και η επιθυμία την Κυριακή η Uber Arena να θυμίζει… ΟΑΚΑ.

Έτσι κι αλλιώς στο Βερολίνο υπάρχουν δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν έχουν εισιτήρια και δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο στον ημιτελικό. Και ήδη αυτοί έχουν προσεγγίσει τόσο οπαδούς της Φενέρ, όσο και αυτούς του Ολυμπιακού προκειμένου να αγοράσουν δικά τους εισιτήρια. Είναι σχεδόν δεδομένο πως κυρίως από τους Τούρκους θα υπάρξουν αρκετά εισιτήρια. Ίσως και πάνω από 1.000.

Παράλληλα, αυτό που προκύπτει αυτή τη στιγμή από τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως αύριο και την Κυριακή θα φύγουν κι άλλες πτήσεις από την Ελλάδα με προορισμό το Βερολίνο που θα είναι γεμάτο με φίλους του Παναθηναϊκού. Και θα έρθουν στη Γερμανία με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους στην επιστροφή της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού θρόνου.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading