Διαβάστε ποια ήταν η απάντηση του Εργκιν Αταμάν για την πρόβλεψη που είχε κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά στον τελικό. Είμαι πολυ χαρούμενος για για εμένα προσωπικά, που μετά από ένα κενό ενός χρονου, θα βρω ξανά τη Ρεάλ στον τελικό. Είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι αύριο ο τελικός».

Για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι τον βλέπουν πλέον ως κάτι παραπάνω από προπονητή: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την Αθήνα, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μας πίστεψαν όλη τη σεζόν και απολαμβάνουν το αποτέλεσμα. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα και χθες και είναι πολύ ωραίο που τους βλέπουμε να το διασκεδάζουν και το διασκεδάζουμε κι εμείς. Είναι μια πολύ δύνατη ομάδα η Ρεάλ, αλλά το σημαντικό είναι να το διασκεδάσουμε. Θα δούμε για το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος για τον σεβασμό που δείχνουν όλοι οι φίλαθλοι σε εμένα και τους παίκτες μας».

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι κέρδισαν πρόσφατα στη Μαδρίτη: «Δεν γίνεται να το συγκρίνουμε. Μετά από κύπελλο. Είναι σημαντικό οι μεγάλες νίκες που κάναμε στη ρέγκουλαρ ασισον. και στα πλέιο φ με μακάμπι. Η Ρεάλ . Το πλάνο διαφορετικό, το παιχνίδι διαφορετικό, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τον τελικό του Final 4.

Για την πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τη Ρεάλ στον τελικό με buzzer beater του Κώστα Σλούκα: «Ελπίζω να γίνει. Ως προπονητής του Παναθηναϊκού το ελπίζω. Μέχρι τώρα κάναμε πραγματικότητα όλες τις προβλέψεις του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και όλα τα όνειρα των φιλάθλων μας. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά φέτος. Είμαστε περήφανοι, είναι υπέροχο συναίσθημα».

Για το γεγονός ότι οι ημιτελικοί κρίθηκαν σχετικά εύκολα: «Νομίζω ότι βαρεθήκατε χθες (Σ.σ. γέλια). Ίσως το κανονίσουμε με τον Τσους Ματέο να έχουμε ισοπαλία κάθε λίγο. Για εμάς είναι φρικτό να κρίνονται τα παιχνίδια στις τελευταίες κατοχές, αλλά για εσάς καταλαβαίνω πως είναι συναρπαστικό».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading