Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Εργκίν Αταμάν!

Όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα «τρέχουν». Οι «πράσινοι» εκτός από τις -φήμες- μεταγραφές παικτών, κινούνται και για τον επόμενο προπονητή τους, με τον νυν προπονητή της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, να παίζει… δυνατά!

To BasketForAll αποκαλύπτει το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του Παναθηναϊκού προς τον Τούρκο προπονητή, με τον ίδιο αν και στα μέσα της χρονιάς, να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι πάντα στο παρασκήνιο είναι το όνομα του Πάμπλο Λάσο, όπου έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες, αλλά όλα δείχνουν οτι δεν θα προχωρήσει.

Ο 57χρονος Τούρκος προπονητής βρίσκεται από το 2017 στην Αναντολού Εφές, με την οποία έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις, με τα τελευταία χρόνια η ομάδα του να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται στην EuroLeague όπως ο ίδιος θα ήθελε αλλά και οι άνθρωποι της Εφές, με τον ίδιο έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στην Τουρκία να θέλει να αλλάξει «στρατόπεδο».

Μάλιστα υπάρχουν και φήμες οι οποίες λένε, ότι ο μάνατζερ του Αταμάν βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/03) στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός κινείται με γρήγορους ρυθμούς και πολύ σύντομα θα έχουμε και εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Τέλος να πούμε ότι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο Εργκίν Αταμάν πάντα είχαν σεβασμό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

8 σχόλια στο “Αποκάλυψη: Αταμάν στο «κάδρο» για τον Παναθηναϊκό! (pic)”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading