Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν μίλησε στη Media Day των «πρασίνων» ο τεχνικός τους, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Τη δυνατότητα να δουλέψει με όλα του τα «όπλα» -μεταξύ αυτών και τους Γκριγκόνις και Πονίτκα– θα έχει από την Τρίτη (27/9) ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στη Media Day του «τριφυλλιού», αναφέροντας ότι είναι νωρίς να γίνει λόγος για τους στόχους της ομάδας.

«Έχουμε μια νέα ομάδα και αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς. Από αύριο για πρώτη φορά θα έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες και από εκεί θα πάμε μέρα-μέρα, προπόνηση-προπόνηση και παιχνίδι-παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε βήμα-βήμα. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση. Όμως εμείς εστιάζουμε στους εαυτούς μας, να δούμε τη δική μας ομάδα και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις καθημερινά και φυσικά στους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε από το ξεκίνημα. Μετά από λίγες εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram