Η ΤΣΣΚΑ δεν πρόκειται να αφήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ελεύθερο, άρα ο Ολυμπιακός βάζει άλλες προτεραιότητες. Ούτως ή άλλως βέβαια οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν παράλληλα – εδώ και καιρό – την αγορά των ψηλών για να είναι έτοιμοι.

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί ψηλοί που κυκλοφορούν στην αγορά ως ελεύθεροι και ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον Μουστάφα Φαλ, οπότε έχει τον βασικό του σέντερ και ψάχνει για τον παρτενέρ του.

 Η μία περίπτωση είναι ο Μάικ Τόμπι (28, 2.11), ο Αμερικανός που έχει διαβατήριο Σλοβενίας και αγωνίζεται στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς στην Εθνική ομάδα της χώρας. Εξαιρετικός επιθετικός στο κομμάτι πικ εντ ρολ και του πικ εντ ποπ, ειδικά με καλούς πασέρ μπορεί να βγάλει το όλο το ταλέντο του. Παίζει και “4” στην επίθεση, μόνο “5” όμως στην άμυνα, εκεί που συνολικά δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Πάντα στα ραντάρ του Ολυμπιακού είναι ο Τζόελ Μπολομπόι (28, 20.06) της ΤΣΣΚΑ, που πάντως κι αυτός δεν είναι ακόμα ελεύθερος. Βρίσκεται στα δικαστήρια με τους Ρώσους και προσπαθεί να αποχωρήσει, μέχρι τότε όμως η κατάσταση δεν θα είναι ξεκάθαρη. Ο Μπολομπόι παίζει και “4” και “5” και είναι ίσως ένας παίκτης που ταιριάζει ιδανικά στους ερυθρόλευκους.

Ενώ τέλος να πούμε ότι εξετάζεται η περίπτωση και του Τζάλεν Ρέινολντς, ο οποίο θα «ψηνόταν» σε μία μεταγραφή στην Ελλάδα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading