Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της φετινής σεζόν, οι ιθύνοντες της Μπάρτσελόνα θέλουν να κρατήσουν τον Λιθουανό προπονητή και μετά το 2023, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, όχι όμως με τα χρήματα με τα οποία αμείβεται, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Το φινάλε της Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, με τους Καταλανούς να απογοητεύουν τόσο στο Final Four, όσο και στους τελικούς της ACB. Μάλιστα, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν τριγμούς ακόμα και για την ίδια την θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, με την διοίκηση της Μπάρτσα, όμως, να ετοιμάζεται να δώσει… δυνατή απάντηση στους αμφισβητίες.

Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Mundo Deportivo», οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θέλουν να… δέσουν τον Λιθουανό προπονητή για τα επόμενα χρόνια, προτείνοντας του  επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, μειώνοντας, όμως, τις ετήσιες αποδοχές του, στο πλαίσιο της συνολικής πολιτικής της ομάδας, περί μείωσης του μπάτζετ σε ποσοστό 5-10%.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading