Αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ ο προπονητής των Κινγκς.

Μέλι για τον Σάσα Βεζένκοφ έσταξε ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, μετά τη νίκη επί των Καβαλίερς και την πολύ καλή εμφάνιση του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

«Ο Σάσα μάς έδωσε μεγάλη ώθηση. Έχει φοβερή αντίληψη του παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έβαλε κάποια μεγάλα σουτ σήμερα, θα μπορούσε να βάλει και ένα τέταρτο τρίποντο αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε. Με έναν τέτοιον παίκτη στο παρκέ, υπάρχει περισσότερος χώρος για τους υπόλοιπους. Αναγκάζει τους αντιπάλους να το σκεφτούν δύο φορές για να κάνουν περιστροφές. Επιπλέον κάνει πολλά άλλα μικρά πράγματα. Έβαλε ένα τρίποντο τρέχοντας στον αιφνιδιασμό για να πάει στη γωνία και να βρει ελεύθερο σουτ. Μπορεί να μη φαίνεται στην στατιστική, αλλά όταν κάνει τέτοιες κινήσεις συμβαίνουν καλά πράγματα στην ομάδα», τόνισε.

«Όσο περισσότερο παίζει, τόσο καλύτερος γίνεται. Ακόμη και αμυντικά, αντιλαμβάνεται τις περιστροφές, είναι ένας ψηλός και δυνατός παίκτης που αντέχει τα χτυπήματα. Δουλεύει πολύ σκληρά και πιστεύω πως δεν έχει ταβάνι. Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, όσο περισσότερο παίζει», πρόσθεσε ο Μάικ Μπράουν που έφτασε τις 400 νίκες στο ΝΒΑ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram