Οι Ατλάντα Χοκς επέλεξαν να προωθήσουν το In-Season Tournament με ένα αμφιλεγόμενο σποτάκι, που προκάλεσε «χαμό» με την αναφορά του στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου «OnlyFans»!

Το In-Season Tournament, μία δεύτερη διοργάνωση του NBA που μοιάζει με Κύπελλο και λαμβάνει χώρα παράλληλα με τη Regular Season, έχει ξεκινήσει και κάθε ομάδα προσπαθεί με τον τρόπο της να το διαφημίσει.

Kι ενώ οι περισσότεροι έδωσαν έμφαση στα εντυπωσιακά παρκέ, οι Χοκς είχαν τη φαεινή ιδέα να προωθήσουν τους αγώνες τις ομάδας τους στο τουρνουά με ένα βίντεο που σήκωσε μεγάλες αντιδράσεις.

Στο εν λόγω σποτάκι, η προαναγγελία του αγώνα γίνεται με τη μορφή βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου «OnlyFans», ενώ ακούγεται μία αισθησιακή γυναικεία φωνή που αναφέρει «Μόνο οι fan των Χοκς ξέρουν που βρίσκεται η αληθινή δράση, ξέρουν τι θέλουν να δουν και πού να το βρουν». Στη συνέχεια του βίντεο, εμφανίζεται η μασκότ-γεράκι της ομάδας, η οποία ξεκινάει να… χαϊδεύεται.

Όπως είναι λογικό, το διαφημιστικό προκάλεσε «σάλο», με πολλούς να κατηγορούν τους Χοκς για τις ερωτικές υπόνοιες που αφήνει. Παρόλα αυτά, από πλευράς αριθμών, μάλλον θα λέγαμε πώς… έπιασε, αφού το βίντεο ξεπέρασε τις 40 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram