Καλά μαντάτα για την ΑΕΚ BETSSON FC έφερε η Σάσαρι, η οποία νίκησε τη Λούντβιγκσμπουργκ 89-79 στη Γερμανία για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του BCL και «σπρώχνει» την Ένωση στις «16».

Πιο κοντά στους «16» του BCL έφερε την ΑΕΚ BETSSON FC η Σάσαρι. Η ιταλική ομάδα νίκησε 89-79 τη Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του BCL, οι δύο ομάδες πήγαν στο 1-2 ρεκόρ κι, αν η Ένωση νικήσει την Τετάρτη τη Σέτσιν στην Πολωνία, κάνει το 3-0 και πλησιάζει στην απευθείας πρόκριση.

Κορυφαίοι των Ιταλών ήταν οι Γκομπό με 18, Τάιρι με 14, ΜαΚίνι με 13 και Τρέιερ, Ουίτακερ με 11 πόντους. Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Γκρέιβς με 22, Πόλας με 15 και Λιούις με 11 πόντους.

Διέλυσε τη Λε Μαν 81-63 η Φάλκο στη Γαλλία και με το 1-2 αμφοτέρων και του Περιστερίου bwin θα επικρατήσει ένας χαμός για τη δεύτερη και την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, ενόψει των play in.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Πόνγκο, Περλ με 17, Τάιμπι με 13 και Τζορντάνο με 12 πόντους. Για τους Γάλλους, διεσώθη ο Λιούις με 18 πόντους.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram