Ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατό στο δεξί γόνατο ήταν η διάγνωση του τραυματισμού του Τζαμάνι ΜακΝις, ο οποίος θα μείνει εκτός υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ έως οκτώ εβδομάδες!

Μεγάλη ατυχία για τον Τζμάνι ΜακΝις και κατ’ επέκταση τον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει σήμερα ότι ο Αμερικανός σέντερ που αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή ήττα με 77-63 από τον Ολυμπιακό έχει πάθει μεγάλη ζημιά, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για περίπου δύο μήνες!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Πολύ άτυχος στάθηκε ο Jamuni McNeace, καθώς στα μόλις 43 δευτερόλεπτα που πρόλαβε να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τον Ολυμπιακό, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, που θα τον αφήσει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγώνων.

Ο Αμερικανός σέντερ που υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατό στο δεξί γόνατο.

Ο McNeace αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και φυσιοθεραπείες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, χειρουργό ορθοπεδικό κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Jamuni McNeace και να επιστρέψει πιο δυνατός!»
.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram