Μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το ματς με το Λαύριο θα δώσουν οι Πένο και Μπρίσκο.

Με δυο σημαντικά προβλήματα αρχίζει η προετοιμασία του Αμαρουσίου, για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της επόμενης Δευτέρας στο Λαύριο για την 6η αγωνιστική. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς των δυο βασικών γκαρντ, Στέφαν Πένο και Αϊζέια Μπρίσκοου, οι οποίοι ουσιαστικά δεν αγωνίστηκαν στο ματς με το Περιστέρι.

Ο πρώτος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στην πρώτη φάση του ματς με το Περιστέρι bwin, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή έδειξε ότι. κατ’ αρχάς, γλίτωσε τα χειρότερα. Υπέστη κάκωση και και πλέον από την αντίδραση του οργανισμού του στην θεραπεία θα φανεί πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο δε Μπρίσκοου ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, το οποίο αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Έμεινε εκτός δωδεκάδας και πλέον δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Ακολουθεί εντατική θεραπεία και με δεδομένο ότι το σημείο είναι ύπουλο η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Υπό αυτές τις συνθήκες αμφότεροι θα λείψουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών και ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι υποχρεωμένος να περιμένει και παράλληλα να ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μη τους έχει στη διάθεσή του. Σε κάθε περίπτωση , η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι το πρώτο μέλημα του 52χρονου τεχνικου.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram