Ο Δημήτρης Μωραΐτης, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού σχολίασε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης:

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν παίξαμε καλά και μεγάλωσε η διαφορά στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο βγάλαμε καρδιά και προσπαθήσαμε να μείνουμε στο ματς. Κρατάμε τα καλά. Ο προπονητής μας δεν ήταν ευχαριστημένος. Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να το διαγράψουμε και να συνεχίσουμε».

Για τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ: «Χάσαμε δέκα αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και μας πλήγωσε αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει και το παθαίνουμε αυτό. Είναι τύχη, διάθεση, ενέργεια. Έπρεπε να κάνουμε μποξ άουτ, να παλεύουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα μας στεναχωρεί αυτό. Όπως είπε και προπονητή μας, πρέπει να ανέβουμε λίγο στην Ευρωλίγκα, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Πρώτα είναι ο Απόλλωνα τώρα και μετά το Βερολίνο».

Για τη συμμετοχή του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»: «Το να παίξω εδώ ήταν προφανώς κάτι ιδιαίτερο, πρωτόγνωρο και απερίγραπτο. Προσπαθώ να δίνω το 100% και να βγάζω διάθεση και καρδιά, όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram