Με πρόστιμο συνολικού ύψους 2.800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, θα πληρώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 2.800 ευρώ στους «ερυθρόλευκους».

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ): α) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση καθώς και β) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη τρίτη προειδοποίηση, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη στις 30-10-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κατά τον ως άνω αγώνα.

3) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τη μη χρήση του “box αλλαγών” κατά τον ως άνω αγώνα
».

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram