Νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη βία στα γήπεδα ενόψει του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Μήνυμα για τη βία στα γήπεδα και προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους ενόψει της αποψινής «μάχης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έστειλε ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με story που ανέβασε.

«Τόσα χρόνια ακούμε για τον κακό Γιαννακόπουλο που προκαλεί, που κάνει, που δείχνει και αρκετές φορές ήταν σωστό. Επίσης ακούμε τόσα χρόνια για τα καλά παιδιά συνολικά κάτω στον Πειραιά, που θέλουνε το καλό, που δεν θέλουν βία, που δεν θέλουν αντιπαλότητα. Ήρθε η ώρα της απόδειξης. Το εννοείτε; Να γίνει πράξη. Εμείς το εννοούμε και το κάναμε πράξη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και το βράδυ, μηδενική η ανοχή στη βία», αναφέρει ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Νωρίτερα, είχε παρουσιάσει κασκόλ μοιρασμένο στα χρώματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με σύνθημα «Όχι βία στο μπάσκετ», που δημιούργησε. Όπως είπε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, είχε σκοπό να πάει στο ΣΕΦ για το αποψινό ντέρμπι φορώντας το και να δωρίσει από ένα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο τελικά το μετάνιωσε καθώς βλέπει ότι το κλίμα δεν είναι ακόμη κατάλληλο για τέτοιες κινήσεις.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram