Μέσω Instagram Story, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε τα κασκόλ που είχε φτιάξει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ήθελε να έχει μαζί στο ΣΕΦ. Γιατί, τελικά, δεν θα δώσει το “παρών”.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προγραμμάτιζε να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, φορώντας κασκόλ που γράφουν “όχι βία στο μπάσκετ”.

Κάτι που όμως δεν θα συμβεί, ξανά σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, λόγω του φόβου πως όλο αυτό θα θεωρηθεί πρόκληση και θα δημιουργήσει προβλήματα στη διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram:

Εγώ με όλη την καλή διάθεση είχα φτιάξει αυτά εδώ τα κασκολάκια, εδώ και καιρό, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ, φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα τόσο στον Παναγιώτη όσο και στον Γιώργο, για να περάσουμε ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωράει η βία. Θεωρώ όμως με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ που ετοιμάζουν και για τον Σλούκα, αλλά και για όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και να θεωρηθεί πρόκληση αντί να πετύχω τον σκοπό μου, που είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις. Και να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Anyway, όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός“.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram