Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Παρτιζάν για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαίρω τους παίκτες μου, γιατί με τον τρόπο που παίξαμε θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε κερδίσει. Ήταν σημαντικό ότι παρουσιάσαμε τόσο καλό πρόσωπο μετά από μόλις τρεις προπονήσεις μαζί. Ήμασταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Δεν είναι εύκολο να συνηθίσουν οι παίκτες, είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και παίξαμε ένα ντέρμπι. Μετά το κακό ξεκίνημα, είχαμε περισσότερη συγκέντρωση, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, προσφέραμε εύκολους πόντους στην Παρτιζάν και κάναμε λάθη, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 35 πόντους, που είναι πάρα πολλοί. Όμως υπάρχουν και θετικά. Είμαστε σε διαδικασία αλλαγής της φιλοσοφίας μας στο παρκέ. Παρά την απογοήτευση για την ήττα, υπάρχουν θετικά πράγματα για τα οποία μπορούμε να αισιοδοξούμε. Είμαι αισιόδοξος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι μπροστά μας. Θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και θα έρθουμε για ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Παρτιζάν, αλλά και στους παίκτες μου. Αποδείχτηκε πως η Σερβία έχει δύο μεγάλες ομάδες που παίζουν σπουδαίο μπάσκετ», τόνισε.

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, προσωπικά μου αρέσει να παίζω σε τέτοιο κλίμα. Στα ντέρμπι αυτά, στην Ελλάδα, τη Σερβία και το Ισραήλ, υπάρχει φανατική ατμόσφαιρα. Είναι δικαίωμα των φιλάθλων, αλλά δεν θέλουμε οι επαγγελματίες να υφίστανται βία. Δεν έγινε κάτι, γενικά μιλάω. Θα πρέπει η βία να μένει εκτός αθλητισμού, άλλωστε το μπάσκετ είναι παιχνίδι».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram