Τα φιλικά προετοιμασίας του Σάσα Βεζένκοφ με τους Κινγκς παρακολουθεί ο Άλεκ Πίτερς, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Άλεκ Πίτερς δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με τον Σάσα Βεζένκοφ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη (102-59) του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου.

«Ακόμα θυμόμαστε το περσινό παιχνίδι με το τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ στο φινάλε. Το καλό για εμάς είναι πως έχουμε κάποιες προπονήσεις μπροστά μας και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Άλεκ Πίτερς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για την Εφές: «Όλοι ξέρουν ότι η Εφές είναι από τα πιο πετυχημένα κλαμπ. Κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική, έχουν τρομερό ρόστερ με Κλάιμπερν, Μπομπουά, Λάρκιν και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όπως είπα οι προπονήσεις αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσουν».

Για όσους επέστρεψαν: «Όπως είπα είναι καλό να έχουμε όλα τα παιδιά που ήρθαν αργότερα, να μας δίνουν όχι μόνο πόντους αλλά καλές κατοχές σε άμυνα και επίθεση. Όταν επιστρέψουν ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα θα μας βοηθήσουν στο βάθος που δεν είχαμε τελευταία».

Για τον Βεζένκοφ: «Δεν υπάρχει σύγκριση, τον αγαπώ. Ήταν τρομερό να παίζουμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι εκεί που είναι για κάποιον λόγο. Το μόνο που ήθελα φέτος είναι αν είχα περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που έχω και αυτό είναι θέμα του κόουτς, να τις εκμεταλλευτώ. Η ομάδα είχε μερικά πάνω κάτω, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό, όχι μόνο εγώ».

Για το αν βλέπει τα παιχνίδια του στην preseason: «Ναι εννοείται, δεν κοιμάμαι για να τον δω, οπότε ελπίζω να βλέπει και αυτός. Ο τρόπος που δουλεύει, στο Σακραμέντο που δεν είναι μια ομάδα σαν τις άλλες, θέλουν να κερδίσουν και για αυτόν πήραν τον Σάσα».

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram