Στη σύλληψη επτά φιλάθλων της Μπουντούτσνοστ προχώρησε η τουρκική αστυνομία, στην Άγκυρα, με την κατηγορία ότι αποτελούσαν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης!

Μία πολύ μεγάλη περιπέτεια πέρασαν επτά φίλαθλοι της Μπουντούτσνοστ, οι οποίοι μετέβησαν στην Άγκυρα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Eurocup.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.vijesti.me», σε έλεγχο που έκανε η τουρκική αστυνομία στο πούλμαν που μετέφερε τους φίλους της ομάδας του Μαυροβουνίου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, προχώρησε στη σύλληψη επτά εξ αυτών, με την κατηγορία ότι είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης και ότι σχεδίαζαν δολοφονία.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι ηλικίας 21 ετών έως 41 ετών, προσπάθησαν να εξηγήσουν στις αρχές της Τουρκίας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά μάταια.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι επτά Μαυροβούνιοι αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα τους τη Δευτέρα (16/10).

«Οι οικογένειές τους πήγαν στην Ασφάλεια της Ποντγκόριτσα, προκειμένου να καταγγείλουν απαγωγή. Ζήτησαν τη βοήθεια της Ιντερπόλ και της πρεσβείας. Απ’ όσο ξέρουμε τους απήγαγαν και τους συνέλαβαν με την κατηγορία της τρομοκρατίας και του σχεδιασμού δολοφονίας, κάτι που δεν ισχύει αφού πήγαν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Ωστόσο, αν και υπήρχαν φωτογραφίες των φιλάθλων από το ματς δεν αποτέλεσαν αποδεικτικά στοιχεία για την τουρκική αστυνομία», ήταν τα λόγια του αρχηγού του γκρουπ των φιλάθλων της Μπουντούτσνοστ.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram