Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού ζητώντας κόσμια συμπεριφορά στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ, που όπως είπε θα λέγεται «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Λίγες ώρες πριν αρχίσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα με ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μήνυμά του μέσω social media καλεί τον κόσμο τoυ Παναθηναϊκού να σεβαστεί την επένδυση που έγινε στην ομάδα και κυρίως στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ανέφερε πως το γήπεδο θα λέγεται «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του πατέρα του και ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ.

«Μηδενική ανοχή στα επεισόδια!», τόνισε. «Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει για να ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Σήμερα ξεκινά η χρονιά, καλή σεζόν να έχουμε. Θεωρώ ότι από τη δική μου πλευρά η απαίτηση τού να ξαναφτιαχτεί ένας Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός καλύφθηκε και με το παραπάνω. Έχουμε φτιάξει μια-θέλω να πιστεύω-καλή ομάδα. Έχουν γίνει πάρα πολλές ενέργειες στο ΟΑΚΑ, ώστε η εμπειρία του κόσμου να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, με πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει σε κάποιους μήνες. Εδώ όμως υπάρχουν και υποχρεώσεις. Θα πρέπει το νέο μας γήπεδο, το γήπεδο ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’, να το σεβόμαστε. Είναι το σπίτι μας. Θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε οποιονδήποτε δημιουργήσει επεισόδια, σε οποιονδήποτε ανάψει ένα καπνογόνο, σε οποιονδήποτε έχει ένα λέιζερ. Αυτό δεν είναι μόνο από τους οργανωμένους, γιατί έχουμε δει στο παρελθόν να τρώμε ποινές και πρόστιμα από όλες τις θύρες, ακόμη κι από τους ανθρώπους που πληρώνουν 5 και 10 χιλιάδες ευρώ για να είναι στην πρώτη σειρά, δίπλα στο παρκέ. Ακόμη και εσείς οφείλετε… Όχι ‘ακόμη και εσείς’ αλλά ΚΑΙ εσείς οφείλετε να σεβαστείτε την επένδυση που έχει γίνει τους 18.500 φιλάθλους που θέλω να πιστεύω θα είναι στο γήπεδο κάθε αγωνιστική, τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει για να ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης».Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram