Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα, έχοντας δώσει τα χέρια του με την ΕΟΚ για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά και το διαζύγιο με τον Δημήτρη Ιτούδη ύστερα από το φινάλε του MundoBasket 2023 και ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να είναι ο διάδοχος.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και προπονητής του Περιστερίου, έχει δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο και θα πάρει το χρίσμα για να οδηγήσει της Εθνική στις ερχόμενες διοργανώσεις.

Πρώτος στόχος φυσικά των δύο πλευρών είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ελλάδα να έχει ήδη καταθέσει αίτημα για τη διοργάνωση ενός εκ των Προολυμπιακών τουρνουά, με φόντο το Παρίσι το καλοκαίρι του 2024, ενώ θυμίζουμε πως ο όμιλος της Εθνικής στο EuroBasket του 2025 έχει οριστεί στην Κύπρο.

Ο Σπανούλης αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΕΟΚ στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και θα αποτελέσει έναν προπονητή που θα ρίξει… γέφυρες επικοινωνίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άλλωστε οι δύο έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τη «γαλανόλευκη» στο παρελθόν και ο σεβασμός παραμένει αμοιβαίος, με τον Greek Freak να ποστάρει στο instagram φωτογραφία τους στη βράβευση του Σπανούλη από τον Ολυμπιακό.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram