Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ αλλά μίλησε και για την αποχώρηση του Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν… διχασμένος συναισθηματικά για το trade των Μπακς που απέκτησαν μεν τον Ντέμιαν Λίλαρντ, αλλά αποχωρίστηκαν τον Τζρου Χόλιντεϊ. Ο Greek Freak, που όπως αποκαλύφθηκε δεν είχε… λόγο στην ανταλλαγή, δεν έκρυψε την αιώνια εκτίμηση που έχει για τον απερχόμενο συνοδοιπόρο του.

«Είναι ο γ@@@μένοις αδερφός μου, για πάντα. Αγαπώ την οικογένειά του, αγαπώ τον ίδιο, τον εκτιμώ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Με ευλόγησε με ένα γ@@@μενο πρωτάθλημα. Αυτός ήταν που έκανε ένα τεράστιο κλέψιμο στο Game 5 των τελικών. Πήγαμε μαζί στη μάχη πολλές φορές. Γ@@α το μπάσκετ, αυτά με τα οποία ασχολούνται τα media. Είναι αδερφός μου για μια ζωή και αυτό δεν θα αλλάξει, θα θριαμβεύσει όπου κι αν καταλήξει», τόνισε.

Όσο για την απόκτηση του Λίλαρντ; «Είμαι ενθουσιασμένος που πήραμε τον Dame. Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για το επίπεδο του παίκτη που είναι. Μπορεί να σκοράρει ακόμη και στον ύπνο του και να σου αλλάξει τα φώτα με το σουτ του. Είναι μια γλυκόπικρη μέρα για το Μιλγουόκι. Πήραμε τον Dame, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά χάσαμε ένα σπουδαίο παιδί. Ο Τζρου μάς πήγε στην Γη της Επαγγελίας. Είμαι δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και ξέρω πως είναι μπίζνες, αλλά ο Τζρου πάντα θα είναι αδερφός μου. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όμως πρέπει να αφοσιωθούμε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό θέλει και ο Λίλαρντ. Είναι διψασμένος και θα μας δώσει ώθηση. Χαίρομαι πολύ που τον έχουμε».

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram