Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου ενόψει του Super Cup (29-30/9).

Η… μπασκετική σεζόν ξεκινάει επίσημα στην Ελλάδα, με το τζάμπολ να γίνεται στη Ρόδο για το Super Cup (29-30/9).

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ως αρχηγός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και στον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού. Παράλληλα, σχολίασε και για το γεγονός πως θα έχει πλέον ως αντίπαλο τον… μόνιμο συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Να ευχηθώ καταρχήν μία καλή χρονιά σε όλους, να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και με τις όμορφες στιγμές που αυτό προσφέρει, να έχουμε υγεία γιατί βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Πέρυσι ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά, σίγουρα είχαμε αλλαγές, χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί στο παιχνίδι μας, ένας από τους οποίους κάθεται δίπλα μου (σ.σ. Σλούκας). Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εξαιρετική χημεία ήδη παρόλο που εντάχθηκαν στην ομάδα νέα παιδιά, στόχος μας να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο και να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά.

Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram