Ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε στον όσα είδαμε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τον νέο Παναθηναϊκό.

Στην απόδοση των Λεσόρ και Γκάι, αλλά και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Σλούκα εστίασε ο Γιώργος Πετρίδης σχολιάζοντας την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Εφές στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος».


«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και στα δύο ματς. Είχε διάθεση και παίκτες που έριχναν το κορμί τους στη φωτιά, αλλά και έναν φοβερό Λεσόρ με αποκορύφωνα την τάπα στον Λάρκιν. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιον ψηλό στο ΟΑΚΑ. Ο Γκάι ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του τουρνουά, σε επίπεδο αυτοπεποίθησης, προσφέροντας πολλά και όχι μόνο σουτ. Ο Σλούκας έδειξε την κλάση του στο τέλος, παρότι δεν του είχε βγει το παιχνίδι μέχρι τότε. Ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει στην τελευταία επίθεση», σημείωσε.


«Κάποιοι παίκτες έχουν σκάσει λίγο στην προετοιμασία, γιατί ο Αταμάν είναι πολύ απαιτητικός και οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές. Πλέον πάμε στην τελική ευθεία για το Σούπερ Καπ, την προσεχή Παρασκευή. Λογικά θα είναι διαθέσιμος ο Βιλντόσα, αλλά ίσως είναι λίγο πίσω σε επίπεδο ρυθμού», πρόσθεσε.

Πηγή: Σπορτφμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram