Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη νέα σεζόν της Καρδίτσας, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φτιάξαμε, για τη νέα σεζόν, μια ομάδα από την αρχή. Ετσι έπρεπε να γίνει. Προσπαθούμε, βελτιωνόμαστε. Βασικό μέλημά μας είναι η ομάδα να μην έχει οικονομικά προβλήματα και σε αυτό το πλαίσιο οριοθετείται το μπάτζετ. Από τη στιγμή που ανέλαβα, αυτό ήταν το ‘θέλω’ μου, η ομάδα να μη χρωστάει, στο τέλος της χρονιάς, σε κανέναν και αυτό είναι κάτι που το έχουμε πετύχει. Ετσι θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

«Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στην Α1. Ο κόσμος της Καρδίτσας, ξέχωρα από οποιαδήποτε άλλη συλλογική προτίμηση και προσωπική εμπειρία, έζησε πράγματα που δεν τα έχει βιώσει ξανά με την ομάδα μας. Είμαι πανευτυχής, σαν άνθρωπος, γιατί έχω πετύχει με τους συνεργάτες μου ένα ωραίο κλίμα, όμορφα δεδομένα για την ομάδα και την κοινωνία της Καρδίτσας», πρόσθεσε ο πρώην διεθνής σέντερ.

«Αγωνιστικά, είμαι συνειδητοποιημένος για την προσπάθεια που κάνουμε. Χαίρομαι και αυτό που έχω πει στον κόσμο της Καρδίτσας είναι να έρχεται στο γήπεδο, να απολαμβάνει την ομάδα, όταν έχει επίσημα παιχνίδια, γιατί- η αλήθεια είναι- δεν ξέρουμε πόσο θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να το απολαμβάνουμε τη διαδρομή μας. Είμαστε μια ομάδα καινούργια, μια ομάδα που έχει δείξει σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα», συνέχισε.

Για την απόφαση να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, εξήγησε: «Ο κόουτς ήρθε στα μέσα της περασμένης χρονιάς, η ομάδα έμεινε μαζί του στην κατηγορία και θεωρώ ότι το σωστό ήταν αυτό, να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του. Ετσι έπρεπε να γίνει. Πορευόμαστε μαζί του και εύχομαι να μη χρειαστεί να φύγει ποτέ από την ομάδα».

Αναφορικά με τη καθημερινότητα στη Θεσσαλία, μετά τη κακοκαιρία Daniel, τόνισε: «Η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή και αγάπη, για να προσπαθήσεις να χτίσεις ό,τι έχει καταστραφεί. Στην ομάδα, ειδικότερα, έχουμε μεγάλη ζημιά με το γήπεδό μας. Προσπαθήσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε. Δυστυχώς, αυτήν τη στιγμή, η ομάδα είναι χωρίς την έδρα μας και μετά από τη συνεννόηση που έγινε με τον ΕΣΑΚΕ θα παίξουμε, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο γήπεδο, όσο χρόνο χρειαστεί δηλαδή, εκτός έδρας. Οι προπονήσεις μας γίνονται στο παλιό γήπεδο της Καρδίτσας, εκεί όπου οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες που το χρησιμοποιούν, υπάρχει, όμως, συνεννόηση».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Καλό είναι το νέο φορμάτ. Με τα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο και στην τηλεόραση, μόνο όφελος έχουμε. Είναι μια αξιόλογη διαδικασία. Όταν αγωνιζόμουν παρακαλούσα να παίζω, έφτασα να παίξω 87 ματς σε σεζόν, μακάρι να έπαιζα και 100».

Τέλος, μίλησε και για το νέο Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός “χτίστηκε” ξανά με νέο προπονητή, παίκτες, το γήπεδο αλλάζει. Ευελπιστούμε να γίνει ομάδα γερή και δυνατή, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, μετά την απόφαση που πήρε ο κ. Γιαννακόπουλος να την ενισχύσει ξανά την ομάδα και να την κάνει να φτάσει πάλι ψηλά».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram