Τι δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας, για την πώληση του Ίγκνας Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό.

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό την πώληση του Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Κάουνας, Παούλιους Γιανκούνας, εξήγησε πώς έφτασαν στην απόφαση για την παραχώρηση του 24χρονου άσου.

«Σε αυτό το στάδιο δεν θα θέλαμε μεγάλες αλλαγές, αλλά αφού λάβαμε την προσφορά του Ολυμπιακού, ο Μπραζντέικις εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός μάς προσέγγισε, συνεπώς έπρεπε να βρούμε μια κοινή λύση και τις καλύτερες συνθήκες για αυτή την κατάσταση. Στις διαπραγματεύσεις εκφράσαμε τις θέσεις μας, η άλλη πλευρά συμφώνησε και έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον Ίγκνας για το διάστημα που ήταν στην ομάδα μας», τόνισε.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη. «Με τόσο λίγο διάστημα μέχρι να αρχίσει η Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να βρεις παίκτη, αλλά το προσπαθούμε. Από την άλλη όμως είδαμε και στο τουρνουά της Κύπρου ότι και το τωρινό ρόστερ μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στην Ευρωλίγκα, οπότε δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας», είπε.

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram