Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα όσον αφορά την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά τόσο για μένα όσο και εκπροσωπώντας την ομάδα μου. Ένα τουρνουά προς τιμήν μιας πολύ μεγάλης προσωπικότητας στον ελληνικό αθλητισμό και την Ευρώπη. Μιλώντας για το τουρνουά, είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας, καλώ τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας, είναι σημαντική η παρουσία του σε όλη τη χρονιά».

Για το πώς έβλεπε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως αντίπαλος: «Όπως είπα και σε προηγούμενη ομιλία μου είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα στον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα στην Ευρώπη. Πέραν του ότι ήταν ένας ιδιοκτήτης που είχε μεγάλη πίστη στην ομάδα του, έδινε ψυχή και σώμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη ομάδα όπως την έβλεπα εγώ, όπως γνωρίζετε είναι αιώνιος αντίπαλος. Άλλες φορές πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη, άλλες ο Ολυμπιακός. Πάντα είναι ντέρμπι. Τώρα με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για την αγάπη του κόσμου: «Η αλήθεια είναι ότι ερχόμενος ως αντίπαλος ο κόσμος με είχε χειροκροτήσει, ενώ συνήθως γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις σε τέτοιου είδους παίκτες που είχαν παίξει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είχα πει ήταν ότι δεν προκαλώ. Αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ στον Ολυμπιακό παρά στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους περιμένω δίπλα μας, είμαι πολύ αισιόδοξος».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram