Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε σε εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με το ΝΒΑ ενώ αποκάλυψε και τα όσα του είχε πει ο Ρικ Καρλάιλ στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Μιλώντας στο «Teme do Arena» της Arena Sport TV, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ πολλών άλλων και στο «φλερτ» που είχε αναπτυχθεί με το ΝΒΑ.

Όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ότι του ζήτησαν να περάσει από… συνέντευξη! «Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ένας General Manager και με προσκάλεσε για συνέντευξη. Δεν το κατάλαβα, ρώτησα τι είναι συνέντευξη; Δεν δίνεται σε δημοσιογράφους;» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του «Ζοτς» ο οποίος συνέχισε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ συγκεκριμένη προσφορά για το ΝΒΑ. Με κάθε ειλικρίνεια, πέρασα 40 ημέρες ως μέλος των Πίστονς. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Παίρνουν πράγματα από εμάς, αλλά και εμείς παίρνουμε πράγματα από εκείνους» ενώ θυμήθηκε όταν επέστρεψε από το Ντιτρόιτ του 2012.

«Σκεφτόμουν γιατί κάνουν αυτοί οι άνθρωποι προπόνηση το πρωί; Φυσικά, είναι ένα τέλειο σύστημα. Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, υπάρχει προπόνηση ομάδας και μετά τελειώνει. Έχουν έναν απίστευτο αριθμό προπονητών οι οποίοι δουλεύουν με όλους τους παίκτες. Ε, μετά από αυτό άρχισα και εγώ να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Κάνω μία προπόνηση και είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες. Ακόμα και σε εμάς αρέσει».

Επιπλέον θυμήθηκε και μια συνομιλία που είχε με τον προπονητή Ρικ Καρλάιλ στα μέσα της δεκαετίας του ’90: «Ήξερε τα πάντα για εμάς. Ακόμα και τις αντιδράσεις μου. Ένα από τα πράγματα που είπε, ήταν ότι στο ΝΒΑ, το 80% βασίζεται στις σχέσεις με τους παίκτες και το άλλο 20% στις λεπτομέρειες του μπάσκετ. Γνώριζε πως δούλευα, τα πάντα. Και όλα αυτά πριν από 25 χρόνια».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram