Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν σκοπεύει να αφήσει όσα σχολίασε ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι και εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια, με τον Λούκα Μπάνκι να είναι ο αντικαταστάτης του, όμως φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα πολλά επεισόδια.

Ο πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο Ζανέτι προτίμησε να εξαπολύσει… καρφιά κατά του Σκαριόλο στην παρουσίαση του Μπάνκι. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Relevo, ο Ιταλός προπονητής δεν σκοπεύει να αφήσει ασχολίαστα τα λεγόμενα του συμπατριώτη του.

Ο Σκαριόλο φαίνεται να είναι ενοχλημένος από την ατάκα ότι έκανε ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Βίρτους, «συμπεριφερόμενος λες και η Βίρτους είναι ομάδα της Α2», είχε πει ο Ζανέτι.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αφού ο Σκαριόλο αρνείται τη συνάντηση με τη Ρεάλ, ενώ για εκείνη με τους Ράπτορς είχε λάβει τη γραπτή άδεια της ομάδας του (όπως συνηθίζουν οι Αμερικανοί) προκειμένου να μιλήσει μαζί του.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση Προπονητών έχει ταχθεί στο πλευρό του Σκαριόλο, ζητώντας από τη Βίρτους να τηρήσει τις υποχρεώσεις που προβλέπει το συμβόλαιο του πρωταθλητή Κόσμου και Ευρώπης με την Ισπανία.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram