«Βολές» κατά του Όντεντ Κάτας έριξε ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νταρούν Χίλιαρντ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Καρσίγιακα.

«Ήταν μια κατάσταση που επηρέασε εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις και να κάνει την διαφορά, να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ποτέ δεν ήρθα στην Μακάμπι θεωρώντας ότι είναι η δική μου ομάδα και ότι θα παίρνω όλα τα σουτ αλλά ότι θα ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της. Και παρά το καλό συμβόλαιο που μου είχαν δώσει, δεν είχα καν ρόλο μέσα στην ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε:

Σημαντικό ρόλο για να «χαλάσει» η σχέση του αποτέλεσε ένα tweet στο οποίο είχε γράψει ότι «τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τα αληθινά ψέματα» με τον Όντεντ Κάτας να θεωρεί ότι ήταν για εκείνον. Έκτοτε ξεκίνησε ο παραγκωνισμός του από την Μακάμπι ενώ είχε γίνει λόγος και για πιθανή αποχώρηση από την ομάδα: «Δεν με χώνευε καθόλου. Ήταν 100% προσωπικό το θέμα. Ακόμα και δεν του άρεσε το tweet θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είμαι. Και όταν σου συμπεριφέρονται σαν να μην είσαι ουτε καν καλός παίκτης, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι, αλλά εγωισμός.»

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram