Ανήμερα της έναρξης του “Nick Galis Tournament” η περιφέρεια έκρινε πως τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μία ώρα μετά ο κόσμος μπήκε κανονικά στο γήπεδο!


Η Ρόδος περίμενε πώς και πώς το τουρνουά που θα τιμούσε τον Νίκο Γκάλη, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους, για να δουν από κοντά τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο κλειστό της Καλλιθέας.

Λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ τουρνουά, στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε, κλιμάκιο της περιφέρειας αποφάσισε πως το ματς πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω έλλειψης πυροπροστασίας στο γήπεδο.

Προφανώς, η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το «φιάσκο» να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως ανήμερα του πρώτου αγώνα η πυροσβεστική θυμήθηκε να κάνει λόγο για έλλειψη πυροπροστασίας, σε ένα γήπεδο που δεν είχε καμία αλλαγή σε σχέση με πέρυσι. Κι ενώ η Ρόδος κάηκε ολόκληρη το καλοκαίρι…

Ωστόσο, τα… απίστευτα δεν σταμάτησαν εκεί. Πριν καλά – καλά τελειώσει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι θύρες τελικά άνοιξαν και ο κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια μπήκε κανονικά στις εξέδρες.

Πηγή: SDNA.gr

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram