Σχεδόν πάνοπλος ο Ολυμπιακός πλέον στην προετοιμασία. Το μήνυμα του Κάνααν.

Για πρώτη φορά από την αρχή της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το ΣΕΦ γέμισε το πρωί της Δευτέρας. Με εξαίρεση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος χθες (10/09) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Σερβίας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, σήμερα (11/09) στο ΣΕΦ βρέθηκαν όλοι οι παίκτες κι ας μην συμμετείχαν άπαντες σε φουλ ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία, όπως και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Πιο χαλαρά προπονήθηκαν οι Μουστάφα Φαλ, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε (εξαγωγή φρονιμίτη) και Άλεκ Πίτερς (διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής). Αμφότεροι αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα από αύριο (12/09). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την προπόνηση, αλλά και το μήνυμα του Αϊζέια Κάνααν που λέει πως του έλειψε ο κόσμος στο ΣΕΦ.

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram