Οι ΜακΚίσικ και Γκος θέλουν λίγο χρόνο για να μπουν στους ρυθμούς της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θέλουν χρόνο για να μπουν σε φουλ ρυθμό.

Ο ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση διαφράγματος, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει αύριο (11/09) ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής.

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης έκαναν σήμερα (10/09) ατομικές προπονήσεις και αύριο (11/09) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Μουστάφα Φαλ για ατομική προπόνηση χαμηλότερης, όμως, έντασης, λόγω της επέμβασης που έκανε (εξαγωγή φρονιμίτη). Ο Γάλλος θα «μπει» στις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

Σε ρυθμούς προετοιμασίας θα μπει από αύριο (11/09) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα. Όσον αφορά στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram