Η ομάδα γυναικών του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ βρήκε το… σπίτι της για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Eurocup.

Το κλειστό του Χολαργού θα είναι η έδρα της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ για το Eurocup για την εφετινή σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης.

Οι επιλογές των πράσινων ήταν το κλειστό του ΟΑΚΑ και αυτό των Λιοσίων με την δεύτερη επιλογή να απορρίπτεται για λόγους ασφαλείας.
Μετά από την συμφωνία του τριφυλλιού με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού αποφασίστηκε ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα γίνουν σε ένα σύγχρονο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η FIBA.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς οι «μαχητικές ψυχές» θα δώσουν τις ευρωπαϊκές τους μάχες σε ένα φιλόξενο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί και άλλα τμήματα του Συλλόγου στο παρελθόν.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και στηρίζει ενεργά τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για τις ενέργειες του και πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα το Δ.Σ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλη Υφαντή.

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram