Ο Ζόραν Ντράγκιτς σε δηλώσεις του ήταν φανερά εκνευρισμένος με τους διαιτητές στην ήττα-αποκλεισμό της Σλοβενίας από τον Καναδά.

«Ξέρουμε όλοι πόσο βρώμικος παίκτης είναι ο Μπρουκς. Στόχος τους ήταν να μας προκαλέσουν. Οι διαιτητές δεν αντέδρασαν σ’ αυτό και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Όταν τους ακουμπούσαμε, έδιναν κατευθείαν φάουλ, αλλά όταν μας έκαναν το ίδιο, τίποτα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα σφυρίξουν με τη Σερβία», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ στο «Blic».

Αναφορικά με την αποβολή του Λούκα Ντόντσιτς: «Ο Λούκα είχε βγει εκτός εαυτού. Πιστεύω ότι όλοι είχαμε παράπονα από τους διαιτητές, αφού ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όταν σε χτυπάνε θέλεις να κάνεις το ίδιο, αλλά τότε δέχεσαι δύο τεχνικές ποινές και πρέπει να φύγεις από το παρκέ».

Για να καταλήξει: «Δεν ξέρω τι κριτήρια είχαν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πού πάει και τους βρίσκει η FIBA αυτούς τους διαιτητές. Από ‘κει και πέρα, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, καθώς είχαμε ξεπεράσει αυτά που έδιναν οι διαιτητές. Οπότε δεν φταίνε αυτοί για όλα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram