Ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς, ΝτεΆαρον Φοξ μίλησε στο podcast “Deuce & Mo: A Sacramento Kings & NBA pod”, λέγοντας μεταξύ άλλων τα καλύτερα για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο άσος των Σακραμέντο, ΝτεΆαρον Φοξ έχει συμπαθήσει πολύ τον Σάσα Βεζένκοφ και μιλάει με τα καλύτερο λόγια για αυτόν.

Ο ΝτεΆαρον Φοξ ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Σάσα Βέζενκοφ ότι: «Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα…Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά». 

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram