Σκληρή αυτοκριτική από τον Ντένις Σρέντερ μετά την κακή του εμφάνιση στη νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ήταν μάλλον το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου, αλλά είμαστε στα ημιτελικά. Οπότε αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην ομάδα που μας βοήθησαν να κερδίσουμε και δεν στοίχισε η δική μου κακή εμφάνιση. Ο Φραντς (Βάγκνερ) δεν είχε παίξει σε τέσσερα ματς, αλλά επέστρεψε και μας βοήθησε πολύ. Είναι ξεχωριστός, αλλά δεν βοήθησε μόνο αυτός. Όλοι βοήθησαν, γι’ αυτό η ομάδα μας είναι εδώ, γιατί είμαστε ένα καλό σύνολο», τόνισε.

Όσο για το πώς θα… ξεπεράσει την κακή εμφάνιση; «Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Θα κάνω την ίδια προετοιμασία που κάνω πάντα και θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αυτό με τις ΗΠΑ. Θα απολαύσουμε τη νίκη μας και θα ετοιμαστούμε για τον ημιτελικό», απάντησε και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στη Λετονία, είναι πολύ καλή ομάδα και κέρδισαν πολλές ομάδες. Εστιάζουμε τώρα στον ημιτελικό της Παρασκευής και θα παλέψουμε με τις ΗΠΑ, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Τέλος, για το πώς νιώθει που εκπροσωπεί τη χώρα του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για τη Γερμανία, είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα στον κόσμο. Παίζω στο ΝΒΑ εδώ και δέκα χρόνια και ο κόσμος λόγω της ώρας δεν μπορεί να δει πολλά παιχνίδια, γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ τώρα και με βλέπουν όλοι στη Γερμανία».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram