Ο Πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τον Ραζνάτοβιτς, έπειτα από την μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορώ να πω ελεύθερα ότι τερματίσαμε τη συνεργασία μας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Δεν θα δουλέψουμε μαζί τους ακόμα και αν είναι το τελευταίο πρακτορείο στον κόσμο! Αν πράγματι κάποιος έχει ειλικρινή επιθυμία να συνεργαστεί με κάποιον, θα το κάνει με έντιμο τρόπο. Εκείνος δεν το έκανε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε  «Το δικαστήριο θα αποφασίσει για το ζήτημα. Ο Μαντάρ βγήκε από το συμβόλαιό του με παράνομο τρόπο. Από τη στιγμή που είχε ήδη αποφασίσει να φύγει, γιατί διαπραγματευόταν μαζί μας για νέα συμφωνία και περισσότερα χρήματα; Στα 22 του χρόνια, είχε την ευκαιρία να αναδειχτεί ο Καλύτερος Νέος Παίκτης στην Ευρώπη, παίζοντας για τον Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε… οφείλεται στην Παρτιζάν. Αυτό που έκαναν ήταν κάτι παραπάνω από ανήθικο! Δεν μας είπαν τίποτα».

Και μάλιστα στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες: «Του πληρώσαμε τα πάντα, κυριολεκτικά αργήσαμε ελάχιστες ημέρες. Είναι σαν να σας καλώ σε γάμο, να έρχομαι στην πόρτα σας και να ρίχνω το προσκλητήριο πάνω από τον φράχτη! Τότε άρχισαν να ζητούν περισσότερα χρήματα για νέα συμφωνία. Του είπα: “ΟΚ, έχεις συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ας υπογράψουμε επέκταση για άλλον εναν και θα σου δώσουμε περισσότερα χρήματα”. Δεν νομίζω ότι ο Μαντάρ είναι κακός άνθρωπος αλλά επηρεάζεται με άσχημο τρόπο. Δεν αφήνεις έτσι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που σου δίνει την ευκαιρία. Η εταιρεία του Ραζνάτοβιτς έχει πάρει πολλά εκατομμύρια από την Παρτιζάν τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό που έκαναν ήταν ανήθικο και άδικο».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram