Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά την ήττα της Εθνικής από το Μαυροβούνιο (69-73).

Μετά το ματς, ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε πως η Εθνική δεν ήταν όσο ανταγωνιστική χρειαζόταν, ότι είναι όμως περήφανος για την προσπάθειά της και την ενότητα που έδειξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε. Το κάναμε σε κάποια κομμάτια, θέλαμε να δώσουμε στους φιλάθλους μας κάτι, αφού ταξίδεψαν στην άλλη άκρη της γης για μας. Όμως το Μαυροβούνιο έπαιξε πολύ δυνατά, πήγαν καλύτερα στις λεπτομέρειες στις κρίσιμες στιγμές και κέρδισαν. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η ενότητα και η αποφασιστικότητα που είχαν όλα τα παιδιά. Ξέραμε πως δεν είχαμε το ίδιο ταλέντο με άλλες ομάδες και έπρεπε να δουλέψουμε διπλά για να καλύψουμε την απόσταση.

Κάποιες φορές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Απόλαυσα τη διαδρομή με αυτά τα παιδιά. Δεν είναι δεδομένο ότι έχεις την ευκαιρία να εκπροσωπείς τη χώρα σου και το να δημιουργείς αυτούς τους δεσμούς είναι σημαντικό. Μπορεί κάποιες φορές να υπάρχουν νεύρα, αλλά αυτό τελειώνει γρήγορα. Η ενότητα αυτή είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό και την προσπάθεια που κάναμε είμαι περήφανος. Ήμασταν μαχητές και τα δώσαμε όλα».

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram