Διαβάστε ποιες αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα, συμπίπτουν σε μέρα με τους αγώνες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Europa και Confernce League.

Η συμμετοχή τεσσάρων ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων στους ομίλους του Europa League και του Conference League δεν δημιουργεί… πονοκέφαλο στην UEFA και στο φιλοθεάμων κοινό, που θέλει να τα παρακολουθεί όλα, αλλά και στην… Ευρωλίγκα.

Και αυτό διότι βάσει του προγράμματος, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά Πέμπτες, τους προσεχείς μήνες, θα έχουν, αν δεν αλλάξει κάτι στον ποδοσφαιρικό προγραμματισμό, ισάριθμους αγώνες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Europa και Confernce League, ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή αγώνων Ευρωλίγκας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στις 26 Οκτωβρίου, συμπίπτουν με το Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές. Αυτά της 4ης αγωνιστικής στις 9 Νοεμβρίου με το Ολυμπιακός-Μπασκόνια, αυτά της 5ης με τις αναμετρήσεις Παρτίζαν-Παναθηναϊκός και Μονακό-Ολυμπιακός και αυτά της 6ης με το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός. Ίδια ημέρα και πιθανότατα πολλά εξ αυτών ίδια ώρα. Πέμπτες γεμάτες ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως… παραλίγο το ντέρμπι της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, να συμπέσει με τη 2η αγωνιστική των Europa και Conference League στις 5 Οκτωβρίου, καθώς θα γίνει μία μέρα μετά.

Πηγή: ΣπορτΦμ

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram