Ο Κάζις Μακσβίτις σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει φαβορί στο Λιθουανία-Ελλάδα, ενώ δεν έκρυψε τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει για την Εθνική.

«Έχουμε μια καλή ομάδα, που δουλεύει καλά και έχει καλό κλίμα. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που η ομάδα δουλεύει φέτος και ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε αύριο. Έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια, αλλά δεν θα έχουν καμία σημασία, αφού αν χάσουμε αύριο η Ελλάδα θα έχει το πλεονέκτημα», τόνισε ο Λιθουανός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είναι μια καλή ομάδα, με καλούς προπονητές, καλούς παίκτες, όπως ο Γουόκαπ που είναι σημείο αναφοράς ελέγχοντας τον ρυθμό και τον σέβομαι πολύ, ο Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός ή ο Παπαπέτρου, που είναι σε πολύ καλή φόρμα. Έχει παίκτες μαχητές, έχει εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και θα πρέπει να παλέψουμε. Είπα και στους παίκτες μου πως θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι».

Για το θεωρητικό πλεονέκτημα στους ψηλούς που έχει η ομάδα του είπε: «Το παιχνίδι το ορίζουν οι κοντοί, όχι οι ψηλοί. Ο Παπαγιάννης κάνει πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν σημαίνει κάτι που έχουμε περισσότερους ψηλούς. Άλλωστε πέντε παίκτες μπορούν να αγωνίζονται, όχι έξι».

Τέλος, για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί, τόνισε: «Δεν υπάρχουν φαβορί, είναι 50-50. Τότε η Ελλάδα κέρδισε εύκολα και εμείς περιμένουμε τώρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να σεβαστούμε την ελληνική ομάδα, γιατί ξέρει από τέτοια παιχνίδια, έχει έμπειρους προπονητές και δεν υπάρχει κανένα φαβορί».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram