Ο Τόκο Σενγκέλια ήταν μέσα στους στόχους του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο φαίνεται πως έκλεισε την «πόρτα» σε αυτήν την πιθανότητα λόγω του ότι θα έπληττε την πολιτική καριέρα που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Την περίπτωση του Τόκο Σενγκέλια έχει «κυκλώσει» ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει στραφεί στον Γεωργιανό φόργουορντ για την ενίσχυση της φροντ λάιν του.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει δημοσίευμα του «Mozzart Sport», οι «πράσινοι» δεν είναι οι μόνοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη της Βίρτους Μπολόνια. Συγκεκριμένα, ο παίκτης φαίνεται πως ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα, η υπόθεση όμως κατέρρευσε για έναν… ιδιαίτερο λόγο.

Όπως επισημαίνει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Σενγκέλια πήρε την απόφαση να μην ασχοληθεί με την περίπτωση των «ερυθρόλευκων», επειδή έχει σκοπό μετά το τέλος της καριέρας του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Πριν από λίγα χρόνια, η Πρόεδρος της Γεωργίας Σαλομέ Ζουραμπισβίλι τον είχε επικρίνει έντονα για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επομένως ο κύκλος του τον συμβούλεψε πως ενδεχόμενη μετακίνηση στη Σερβία θα έπληττε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές του για μία καλή σταδιοδρομία στον πολιτικό χώρο.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram