Στη Γενική συνέλευση του Ερυθρού Αστέρα πάρθηκαν αρκετές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν, τόσο για τα οικονομικά ζητήματα, όσο και τα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου.

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων ήταν η σημερινή (19/07) στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς διεξήχθη η τακτική Γενική συνέλευση του συλλόγου, παρουσία των 40 από των 56 μελών.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και εκείνο του μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μετά από συζήτηση, πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση το μπάτζετ των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου να κυμανθεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ομολογουμένως «δένει» τα χέρια του τεχνικού επιτελείου, αναφορικά με τις μεταγραφές.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε πως για τη νέα σεζόν θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας για όλα τα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η «Stark Arena», με αποτέλεσμα, τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν να έχουν από κοινού την ίδια έδρα!

Τέλος, ξεκαθάρισαν και οι στόχοι του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram