Ο Κάιρι Ίρβινγκ προχώρησε σε μία μεγαλόψυχη κίνηση, αφού έδωσε 40 χιλιάδες δολάρια σε ηλικιωμένη που δίνει μάχη για να μη χάσει το σπίτι της από επενδυτές!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει τραβήξει πολλές φορές πάνω του τα βλέμματα για λάθος λόγους.

Η υποστήριξή στη θεωρία της επίπεδης γης, τα αμφιλεγόμενα tweet του λόγω των οποίων κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό, και η γενικότερη αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχουν φέρει πολλές φορές τον ταλαντούχο γκαρντ στο επίκεντρο της κριτικής. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Ίρβινγκ προχώρησε σε μία πολύ σωστή και μεγαλόψυχη πράξη.

Συγκεκριμένα, o 31χρονος αποφάσισε να δώσει 40 χιλιάδες δολάρια στην Τζόσεφιν Ράιτ, 93χρονη που παλεύει «με νύχια και με δόντια» να μη χάσει το σπίτι της στο Hilton Head της Νότιας Καρολίνας από την Bailey Point Investment Group.

Η τελευταία φαίνεται πως επένδυσε στην ανέγερση μεγάλου συγκροτήματος στην περιοχή, ωστόσο η Ράιτ που κατέχει ιδιοκτησία και ζει εκεί με την οικογένειά της αρνήθηκε να φύγει, με αποτέλεσμα να δεχθεί μήνυση, απειλές και διαρκή παρενόχληση. Μια ιστοσελίδα ξεκίνησε οικονομική καμπάνια για την 93χρονη, μέσω της οποίας ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 248.000 δολαρίων, με τη συνεισφορά φυσικά και του Ίρβινγκ.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram