Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ματ Τόμας, με τη Βαλένθια, ωστόσο, να ζητάει μια περιουσία, για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του, ενώ γίνεται νέα αναφορά στον Ολυμπιακό!

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βάζουν δημοσιεύματα από την Ισπανία τον Ματ Τόμας! Σύμφωνα με το ”defensacentral”, με την είδηση να αναπαράγεται και από το ”piratasdelbasket”, η «βασίλισσα» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης.

Τα δικαιώματα του 28χρονου, ωστόσο, στην Ισπανία ανήκουν στη Βαλένθια -που δεδομένα θα ήθελε τον παίκτη τη νέα σεζόν στο ρόστερ της. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να πληρώσει τις «νυχτερίδες», για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μαδριλένοι χτύπησαν ήδη την πόρτα της Βαλένθια, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση με τον Τόμας, που μόνο εύκολη δεν είναι. Και αυτό διότι η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού ζητάει μεταξύ 600.000 και 650.000 ευρώ, για να παραιτηθεί από τα δικαιώματά του και να του επιτρέψει να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης -αναφέρει το ”defensacentral”- δεν έχουν κατά νου να πληρώσουν αυτό το ποσό για τον σούτινγκ γκαρντ και σκέφτονται να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Πιστεύουν, όπως τονίζεται, ότι θα μπορέσουν να μειώσουν το κόστος, τελικά, προκειμένου ο Ματ Τόμας να ντυθεί στα λευκά.

Την ίδια στιγμή, τα ισπανικά Μέσα, αναμεταδίδοντας την είδηση, υπενθυμίζουν ότι το όνομα του Αμερικανού «παίζει» και για τον Ολυμπιακό. Προ ημερών, θυμίζουμε, το ”superdeporte.es” είχε αποκαλύψει ότι «ο Αμερικανός ευχαρίστως θα επέστρεφε στην Ισπανία, αν και ο Ολυμπιακός έχει θέση για αυτόν και του έχει στείλει πρόταση». Κάτι το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από… Πειραιά μεριά.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram