Σύμφωνα με τη ”Mozzart Sport”, ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι, προκειμένου να υπογράψει στην Παρτίζαν και να ρίξει τίτλους τέλους στο σίριαλ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Το σίριαλ για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκολα Μίροτιτς φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του! Σύμφωνα με τη ”Mozzart Sport”, o παίκτης βρίσκεται στο Βελιγράδι, προκειμένου να υπογράψει στην Παρτίζαν και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μίροτιτς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατία για το συμβόλαιο με την Παρτιζάν», ενώ προσθέτει πως «μετά τη λύση των υπολοίπων δύο ετών του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, που ήταν στα 22.000.000 ευρώ, το οποίο αναφέρεται ανεπίσημα στην Ισπανία, ο άσος από την Ποντγκόριτσα έφτασε στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να κλείσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας».

Αν όλα κυλήσουν όλα… ομαλά, ο Μαυροβούνιος θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της Παρτιζάν μετά τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέους Πονίτκα.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram