Για την περίπτωση του Αμερικανού «μπομπέρ», Κάιλ Γκάι, ενδιαφέρονται οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ισπανούς. Διαψεύδει το «τριφύλλι».

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγη ώρα στην Ισπανία σε ό, τι έχει να κάνει με τον Κάιλ Γκάι, με τα ρεπορτάζ να βάζουν στο «παιχνίδι» και τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, το «encestando» αναφέρει πως oι «πράσινοι» έχουν εμφανιστεί την… τελευταία στιγμή για τον Αμερικανό «μπομπέρ», για να έρθει να συμπληρώσει ο Ισπανός ρεπόρτερ, Ζεράρ Σολέ, ότι για την περίπτωση του 25χρονου γκαρντ ρώτησαν και οι Πειραιώτες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι από πλευράς Παναθηναϊκού, τουλάχιστον, υπάρχει σχετική διάψευση.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η απρόσμενη κίνηση της Μπανταλόνα να ματσάρει τη συμφωνία του Γκάι με τη Βαλένθια, με τους Ισπανούς να θεωρούν ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκεται κάποιος εκ των δύο «αιωνίων» (δεδομένου ότι η καταλανική ομάδα δε μπορεί να κρατήσει τον παίκτη).

Ο Γκάι προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με την Μπανταλόνα, έχοντας μέσο όρο 11,8 πόντους και 2,6 ασίστ στο Eurocup, καθώς και 12,8 πόντους και 2,1 ασίστ στην ισπανική Λίγκα.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram