Η Παρτίζαν έχει την απόλυτη ευθύνη για την απώλεια του Γιαμ Μαντάρ, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε ότι δέχτηκε ακόμη και απειλές!

Απόλυτα νόμιμη ήταν η διαδικασία της μεταγραφής του Γιαμ Μαντάρ στη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα αυτή πραγματοποιήθηκε με… ευθύνη της Παρτίζαν, η οποία δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο αφού ο παίκτης ήταν ελεύθερος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα «tanjug.rs», ο γνωστός μάνατζερ αποκάλυψε πως ο Ισραηλινός γκαρντ ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του Βελιγραδίου, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο η διοίκηση δεν του επέκτεινε το συμβόλαιο!

Από ‘κει και πέρα, ο έμπειρος ατζέντης ανέφερε ότι δέχτηκε ακόμη και ήπιες… απειλές και ότι απλώς ενήργησε με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη του.

Στην αρχή της επιστολής του, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό της Παρτίζαν, αναφέροντας: «Δεν είχα καμία ανάμιξη στη λύση του συμβολαίου του Μαντάρ με την Παρτίζαν. Η μόνη ανάμιξη που είχα, ήταν όταν ενημερώθηκα από το γραφείο των ΗΠΑ ότι ο παίκτης ήταν ελεύθερος, οπότε έπρεπε να διαπραγματευτώ το νέο του συμβόλαιο. Αναμφίβολα η πιο λογική επιλογή θα ήταν να μείνει στην Παρτίζαν, από την στιγμή που είχε μεγαλύτερο ρόλο στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας, οπότε προέτρεψα τον Γιαμ να μιλήσει με τον Ζοτς πρώτα. Κι αυτό έκανε. Επέστρεψε από το Ισραήλ και μίλησε με τον Ζοτς, αποφασίζοντας να μείνει στην Παρτίζαν» και συνέχισε:

«Έπειτα από αρκετές συζητήσεων με τον παίκτη, εκείνος αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα, οπότε έστειλα ένα email στις 7 Ιουλίου, ζητώντας μία αύξηση 75.000 δολαρίων τον πρώτο χρόνο. Κάτι που είναι αρκετά λογικό. Έλαβα απάντηση έπειτα από δύο ώρες, στην οποία γινόταν λόγος για αγένεια από την πλευρά του Γιαμ και ότι δεν θα γινόταν καμία αύξηση. Τις επόμενες ημέρες η επικοινωνία ήταν πολύ άσχημη, ενώ υπήρξαν ακόμη και ήπιες απειλές, με αποτέλεσμα να μην υπήρχε… γυρισμός. Τελικά, ο Μαντάρ υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα με πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που θα του έδινε η Παρτίζαν αν ήθελε να τον κρατήσει, αλλά θα έπρεπε να έδειχνε μία πιο πολιτισμένη συμπεριφορά και θέληση».

Για να καταλήξει: «Η Παρτίζαν είχε δύο επιλογές: Ο παίκτης να μείνει χωρίς ανανέωση του συμβολαίου του ή να του αυξήσει τις ετήσιες απολαβές και να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Φυσικά, υπάρχουν γραπτές αποδείξεις γι’ αυτά. Όλα όσα ακολούθησαν είναι λάθη που έγιναν στις διαπραγματεύσεις. Επίσης, λυπάμαι πολύ για το τέλος της συνεργασίας μου με έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά είναι το τίμημα που πληρώνω για να προστατέψω τους παίκτες που εκπροσωπώ».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram