Ο general manager των Μπακς, Τζον Χορστ, τόνισε στο Athletic ότι η ομάδα του Μιλγουόκι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να πετύχει μία νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Για πάντα στο Μιλγουόκι θέλουν να κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς! Ο Έλληνας σούπερ σταρ μπαίνει τον Σεπτέμβριο στον δεύτερο χρόνο της τετραετούς συμφωνίας του με τα «ελάφια» (τη σεζόν 2025-2026 έχει την επιλογή ανανέωσης) και οι πρωταθλητές του 2021 σκέφτονται ήδη να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση!

Αυτό αποκάλυψε ο general manager της ομάδας, Τζον Χορστ, μιλώντας στο Athletic, τονίζοντας ότι οι Μπακς θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πετύχουν μία νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιάννη!

Η ερώτηση, που έγινε στον Χορστ, ήταν: Μιλώντας για αυτό, το επόμενο παράθυρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει δικαίωμα επέκτασης τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει αυτό στη διαδικασία σκέψης και στη λήψη αποφάσεων, καθώς προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις ως γενικός διευθυντής;

Με τον general manager να απαντάει: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Πιστεύω ότι είναι ο πλέον απίστευτος άνθρωπος, σούπερσταρ, συμπαίκτης, ηγέτης, σε όλα τα σπορ και είμαστε απίστευτα ευλογημένοι που τον έχουμε. Είναι μία εξαιρετική ευθύνη να κερδίζουμε κάθε χρόνο για να είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε. Αυτή είναι η δουλειά και η ευθύνη μου, είναι η δική μου ευκαιρία, η δική του και της ομάδας.

Και ο Γκριφ (σ.σ. ο νέος προπονητής, Έιντριαν Γκρίφιν) και ο Πίτερ Φέιγκιν (σ.σ. ο πρόεδρος των Μπακς) το συμμερίζονται, όπως και οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι τόσο κουλ να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο (σ.σ. την επέκταση). Ήμασταν ικανοί να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα κάνουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε
».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram