Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στο AegeanBall Festival για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή απ’ το να σε αγκαλιάζει το παιδί σου. Κάθε γονιός το θέλει αυτό. Η εκδήλωση είναι πολύ όμορφη όπως κάθε χρόνο. Είναι μία ωραία διοργάνωση. Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Το χόρτασα, πέρασε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Ο ανταγωνισμός είναι ένα κύριο στοιχείο για να κάνεις πρωταθλητισμό. Κι εδώ θες να κερδίσεις. Έκανα και κανά δυο airball».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός είχε όλα αυτά τα χρόνια ομάδες. Σίγουρα δεν περίμενα ο Κώστας (Σλούκας) να πάρει αυτή την απόφαση, ο καθένας ξέρει το καλό του εαυτού του. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά και ο ανταγωνισμός που θα υπάρξει να είναι μέχρι εκεί μέσα στο παρκέ. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες. Σαν Παναθηναϊκός χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ας ελπίσουμε τώρα να ανέβουμε ξανά».

Για την ιδιότητα του προπονητή και τον Βασίλη Σπανούλη:«Δεν θεωρώ ότι έχω τα στοιχεία να γίνω προπονητής. Το να είσαι προπονητές χρειάζεται να έχεις κι άλλα πράγματα. Όπως έχω εγώ στο μυαλό μου τους προπονητές, είναι λίγοι που είναι καλοί. Τουλάχιστον έτσι όπως τους έχω εγώ στο μυαλό μου. Δεν είχα την αίσθηση ότι ο Βασίλης (Σπανούλης) θα γίνει προπονητής, αλλά φάνηκε απ’ την αρχή ότι αυτό που κάνει θέλει να το κάνει καλά. Φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή αυτό».

Για την ΕΟΚ:«Μου αρέσει πολύ. Τα παιδιά εκεί, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης δουλεύουν αρκετά και κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Το κομμάτι το αναπτυξιακό θέλει χρόνο για να φανεί το αποτέλεσμα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram